Ting som hører hjemme på kjøkkenet

Muffinsformer

Det var vel ikke lenge etter at kjæresten min og jeg flytta til Oslo (2008) at jeg kjøpte dissa her. Vi fant en Jerniabutikk ikke langt unna. Der gikk vi og titta. Fant disse muffinsformene. Måtte så klart ha de! Selv om de var ganske dyre, men langt ifra den dyreste kutingen min (jeg er ikke helt sikker på hva den dyreste er, tror det er et gulvteppe fra manmma). Kommer aldri til å bli åpna, hvertfall ikke av meg. Ser ikke motivet like godt med plastikken rundt, men de holder seg hvertfall fine en god del lenger.
Folk spør meg ofte hvorfor jeg samler på kuting, jeg bruker jo ytters få av de til noe. Og jeg spør faktisk meg sjøl også. Hva er vitsen med å ha muffinsformer man ikke brukes? Ikke veit jeg. Samling er en slags tvangstanke tror jeg. Hehe :)

Eggeglass


Dette eggeglasset oppdaget ei venninne av meg på et loppemarked på Sagene i Oslo. Greit å ha folk med seg som ser for seg. Jeg så det ikke. Kosta vel 5 kroner ellerno. Loppemarked i Oslo er overprisa.

Glass og eggeglass


Disse er kjøpt på Fretex for en billig penge. Har til sammen 4 eggeglass og 5 glass.

Isbeholder

 
Oppi her var det en is. Kjøpt i syden en gang, men husker ikke om det var på Santorini eller på Malta...

Isskje

 
Detta er en isskje. Jeg bruker den ikke, så den er mer som pynt for meg. Kjæresten min, Erik, kjøpte denna til meg for noen år sida. Søt sak som jeg er glad for at jeg har :)

hits