Såper

Såpe med flekkDenna er jeg faktisk ikke sikker på hvor jeg fikk tak i... Flekken er et klistremerke.

Flytende såpe 4


Gul såpe, som du ser. Jeg synes sånne såper er utrolig upraktisk egentlig. Er nesten umulig å få ut såpa. Så da er det jo bra at jeg ikke bruker de til noe annet enn pynt :)

Flytende såpe 3

Flytende såpe. Er en nisse-ku.

Såpe"flak"


Detta er en tynn ku. Den er bare et flak, laga av såpe. Skal vel egentlig smuldre opp i et badekar ellerno :)

Flytende såpe 2


Detta er flytende såpe. Egentlig skikkelig dum løsning. Vanskelig å få ut såpa. Så er vel egentlig mest til pynt? Husker ikke hvor er kjøpt. Men er ganske sikker på at den er kjøpt sjøl, og at det ikke var noen gave.

Julenissesåpe


Så vidt jeg husker fikk jeg denne i julegave av ei som heter Rakel. Synes ikke så godt at det er en ku...

Bath Jelly


Også en kuting jeg har flere eksemplarer av. Kjøpt den ene sjøl på butikken som da het Saape, men som nå heter Luckey Duck. Den andre er jeg ghanske sikker på at jeg fikk i gave av Rakel Malene :)

Flytende såpe


Detta er flytende såpe. Egentlig skikkelig dum løsning. Vanskelig å få ut såpa. Så er vel egentlig mest til pynt? Jeg har vel fire sånne ellerno. Er sånt jeg fikk i gave ved siden av noe annet et år. Av alle liksom. Så da ble det noen eksemplarer. Men jeg klager ikke :)

Dusj/Badesåpe


Denna fikk jeg av en vennegjeng til jul da jeg gikk på videregående. Det er egentlig en hel gård, men jeg lar jo så klart kua synes ^^ Såpa er brukt opp, men flaska har jeg fortsatt :)
hits