Skrive- og kontorsaker

Lite blokkhefteDette er et lite blokkhefte jeg har fått av Linda. Det er en slik fansy forside, det ser ut som om kua rører på seg hvis man vrir litt på blokka. Artig artig!

Blyant med pussegummi og små fargestifterBlyant med pussegummi (som er dritdårlig) og små fargestifter ^^ Ser vel mer ut som en sau denna kua her. Dette er en blyant som hører til en serie av gjenstander (linjaler, penal osv). Det er ikke bare kuer på den, men også andre gårdsdyr.

Penal


Jeg liker egentlig ikke så godt kuflekkete ting, heller ting som ser ut som en ku. Men detta penalet måtte jeg ha. Kjøpt på bokhandelen, Penelope, på høyskolen. Brukte det en liten periode, men fant ut at jeg ikke ville at det skulle bli grått, og satte det heller på hylla.

Saks


Ikkeno å si om denna egentlig... Det er en saks.

Lite pussegummi


Denna kua har vært litt uheldig. Den har smelta og blitt trykt flat :( Men jeg må beholde den siden alle de andre kuene jeg hadde i pussegummi er blitt borte =/ Hadde mange store og små slike før i tida (før jeg begynte å samle). Var liksom mor og unger da jeg lekte med pussegummi som liten. Sjekka etter det hjemme hos a mor, men fant ikke. Er nok enten blitt brukt eller kasta, dessverre. Også lages de ikke lenger...

Skrivebøker


Detta er to skrivebøker. Jeg har en musematte i samme serie. Husker dessverre ikke hvor jeg kjøpte de =/
hits