Pyntegjenstander

Pynt 3

Denne her er ganske liten. Hvis du ikke ser det så ligger kua litt på sida, nesten på ryggen, og holder et hjerte. Ganske søt ku da, synes du ikke? Er kanskje ikke så lett å se... Denne har jeg hatt i flere år, så husker faktisk ikke hvor den er fra. Føles som om den er kjøpt på Notabene ellerno, men det stemmer sikkert ikke. Hehe.

Flat treku


Denne kua er egentlig ikke så veldig fin, men jeg måtte kjøpe den da jeg så den. Tror den var på tilbud og kosta sånn 10 kroner. Hva er vel vitsen med å bare gå forbi og angre etterpå på at man ikke kjøpte den? Den er flat og laga av tre.

Pynt fra Danmark


Denne kua fikk jeg av noen venner av meg da de hadde vært i Danmark. Jeg skulle egentlig vært med på den tur'n. Husker ikke hvorfor jeg ikke fikk dratt. Hadde sikkert ikke nok penger ellerno. Pleier å være det som er problemet.

Pynt 2


Denne kua kjøpte jeg på QXL. 50-lapp ellerno.

Eiffeltårnet


Denna fikk jeg av noen venner fra folkehøyskolen da de hadde vært i Frankrike. Den er dritkul!

Pynt


Denna har jeg vel "stjælt" fra mamma'n min. Var pynt på kjøkkenet så vidt jeg husker. Tror ikke hu savner'n noe særlig :P

Kufamilie


En liten kufamilie. En av disse har jeg fått av mamma'n min (eller tok jeg den?). De to andre kjøpte jeg av en eller annen over QXL. Det er derfor jeg har to av den ene.

Crocspynt


Dette er en veldig liten kuting. Den skal egentlig sitte på slike fænsi crocs, men jeg liker ikke sånne. Så den står i hylla mi isteden. Kjøpt på Nille. Ganske dyr til å være så liten synes jeg. Men søt da ^^
hits