august 2010

Kuflekkete kopp og skål


Denna kjøpte jeg i 2005 på en butikk i Spania  hvor alt kosta maks 2 euro. Jeg kjøpte bare et eksemplar, noe jeg angrer på.

Leke 4

Leke 3


Detta er sånn en leke man skal leke med i badekaret tror jeg. Den ser ut som en gris...

Leke 2Denna er kjøpt på loppemarked for 5 kroner. Veit den tilhører et bondegårdsett. Venna mine som var med på loppemarkedet sa jeg bare skulle snike den ned i veska, men det er ikkeno snilt.

Leppopomade


Denna har jeg fått av Rakel. Den smaker såpe og er egentlig ikkeno bra leppopomade. Står på hylla som pynt.

Flytende såpe 2


Detta er flytende såpe. Egentlig skikkelig dum løsning. Vanskelig å få ut såpa. Så er vel egentlig mest til pynt? Husker ikke hvor er kjøpt. Men er ganske sikker på at den er kjøpt sjøl, og at det ikke var noen gave.

Kalven


Denna kalven har jeg fått av fine kjæresten min. Men husker dessverre ikke hva annledningen var (for det var en annledning). Den er av type dyr i pris, sånne leker man kjøper på lekebutikken som virkelig ikke er billig :P

Julenissesåpe


Så vidt jeg husker fikk jeg denne i julegave av ei som heter Rakel. Synes ikke så godt at det er en ku...

Penal


Jeg liker egentlig ikke så godt kuflekkete ting, heller ting som ser ut som en ku. Men detta penalet måtte jeg ha. Kjøpt på bokhandelen, Penelope, på høyskolen. Brukte det en liten periode, men fant ut at jeg ikke ville at det skulle bli grått, og satte det heller på hylla.

Maske


Denna maska har vært med på mye rart, blant annet russens dag på Tusenfryd og karneval på folkehøyskolen. Den er kjøpt på en lekebutikk som var ved der jeg gikk på videregående. Ser litt skummel ut på.Saks


Ikkeno å si om denna egentlig... Det er en saks.

Fløteku


Denna kua er helt hvit. Ikkeno maling ellerno. Søt alikevel.

Håndmalt fløteku


Denna kjøpte jeg på atikkbutikken som er i gata der jeg bor nesten rett etter at jeg flytta dit. Kjøpt for snart 2 år sida. Deesverre klarte den å dette ned fra hylla og knuste beina sine :( Men de er blitt limt på. Synd, for nå er den liksom ikke 100% lenger. Veldig pen og søt synes nå jeg. Og antikk. Det liker jeg også.

Lite pussegummi


Denna kua har vært litt uheldig. Den har smelta og blitt trykt flat :( Men jeg må beholde den siden alle de andre kuene jeg hadde i pussegummi er blitt borte =/ Hadde mange store og små slike før i tida (før jeg begynte å samle). Var liksom mor og unger da jeg lekte med pussegummi som liten. Sjekka etter det hjemme hos a mor, men fant ikke. Er nok enten blitt brukt eller kasta, dessverre. Også lages de ikke lenger...

Lighter 2


Denne lighter'n er egentlig litt fæl. Man knekker nakken på kua når man bruker den. Ikkeno særlig egentlig. Kjøpt i Sverige denna også.

Lighter


Denna lighteren er kul. Det kommer flammer ut av nesebora på kua. Kjøpt i Sverige, Charlottenberg.

Bath Jelly


Også en kuting jeg har flere eksemplarer av. Kjøpt den ene sjøl på butikken som da het Saape, men som nå heter Luckey Duck. Den andre er jeg ghanske sikker på at jeg fikk i gave av Rakel Malene :)

Flytende såpe


Detta er flytende såpe. Egentlig skikkelig dum løsning. Vanskelig å få ut såpa. Så er vel egentlig mest til pynt? Jeg har vel fire sånne ellerno. Er sånt jeg fikk i gave ved siden av noe annet et år. Av alle liksom. Så da ble det noen eksemplarer. Men jeg klager ikke :)

Dusj/Badesåpe


Denna fikk jeg av en vennegjeng til jul da jeg gikk på videregående. Det er egentlig en hel gård, men jeg lar jo så klart kua synes ^^ Såpa er brukt opp, men flaska har jeg fortsatt :)

Hvitt håndkle med masse kuer


Detta håndkleet har jeg seks stykker av. Fikk av mamma da jeg begynte på folkehøyskole. Har to store badehåndkler som matcher og en baderomsmatte. Kunne kjøpt dusjforheng også, angrer for at jeg ikke gjorde det... Men det var ganske dyrt, så. Var vel derfor det ikke ble noe dusjforheng.

Pynt


Denna har jeg vel "stjælt" fra mamma'n min. Var pynt på kjøkkenet så vidt jeg husker. Tror ikke hu savner'n noe særlig :P

Kufamilie


En liten kufamilie. En av disse har jeg fått av mamma'n min (eller tok jeg den?). De to andre kjøpte jeg av en eller annen over QXL. Det er derfor jeg har to av den ene.

Bamse 3


Denna bamsen er egentlig stygg. Husker ikke engang hvor jeg kjøpte den. Den var sikkert billig, og derfor kjøpte jeg den. En ku er en ku...

Bamse 2


Denna fikk jeg av ekskjæresten min da han ville ha meg tilbake. Men smisk funker ikke på meg. En del av meg ville ikka ha den, men en annen del tenkte "det er jo en ku, et nytt medlem i samlinga mi", så jeg beholdt den. Den er jo søt. Er ikke dens feil at jeg fikk den av en idiot...

Bamse


Bamse fra IKEA. Fikk denna i posten. Mamma og søstra mi hadde vært på IKEA, og da de så denna måtte de bare kjøpe den til meg. Jeg syntes klærne var litt rare, så jeg trodde den var kjøpt på loppemarked. Men tydeligvis ikke :)

Bamse/LekeDetta er en bamse/leke. Kjøpt på en lekebutikk. Var på salg. Hvis man klapper den så rauter den :) Søt kalv.

Leke


Denna kuleka fikk jeg av kjæresten min. Koselig å få ting av kjæresten, spesielt kuting <3
hits