juni 2010

Grønt krus


Jeg må si at detta er den fineste boksen. Kua er søt, og ser liksom mest ut som en ekte ku. Dessuten liker jeg fargen grønn. Har drikki mange tekopper av denne

Ebay!

I går var jeg så "dum" og gikk på Ebay og søkte på ordet "cow". Der dukka det opp mye fint og mye billig! Så jeg kjøpte liksågodt 10 kuting... Det ble noen hundrelapper, særlig når jeg absolutt skulle ha en minnepenn til nesten 100 kroner. Måtte jo ha den! Den var cuuuuute. Bare SE sjøl.

Rødt krus


Jeg har ganske mange kopper (for ikke å snakke om kukopper). Denna boksen med kopp fikk jeg av ei venninne som er like glad i kuer som jeg er. Var julegave et år :)

Rosa krus


Enda noen kopper. Dissa har jeg fått av kjæresten min. Vi har jumileumsdag 24.februar, så jeg husker ikke om jeg fikk de på 1 årsdagen vår eller til Valentines day det året (2009). Søt som ga meg to stykker. Hehe :)

Krus og boks


Som du ser er detta en boks og et krus. Jeg har drikki mange te-kopper av detta kruset. Kjøpt på Nille. Nille har ofte mange kuting ^^ Detta er også en slags samling i samlinga. Har en del slike bokser med et krus oppi.

Mobilpyntbamse


Jeg kjøpte meg en av dissa for en stund sida. Festa den på mobilen med en slik liten snor som sitter på, men den datt av etter hvert. Du ser kanskje at den ene er hvitere enn den andre. Den som er blitt litt grå er den første jeg skaffa med, den hviteste (til høyre) fikk jeg av "svigers" i julegave 2008.

Isskje

 
Detta er en isskje. Jeg bruker den ikke, så den er mer som pynt for meg. Kjæresten min, Erik, kjøpte denna til meg for noen år sida. Søt sak som jeg er glad for at jeg har :)

SparebøsseDenna sparebøssa fikk jeg i julegave av min venninne Camilla, som har like stor kudilla som meg. Den er kjempetung og utrolig fin!
hits