mars 2011

Papirku

Denna kua har Erik lagd til meg. Fikk den i november 2008. Hadde vært på café med noen kjentfolk, da jeg kom hjem, sto denne oppå laptopen min. Koselig!

Kort 11


Husker ikke hvor detta kortet er fra heller. Må begynne å skrive ned med en gang jeg får eller kjøper noe. Men kua er jo litt kul da med litt spesielle flekker.

Kort 10


Et lite gratulasjonskort. Kjøpt sjøl, men husker ikke hvor.

Fotoalbum


Fotoalbum. Det er litt rart, for bildene som skal settes inn må ha et spesielt format - være ganske små og smale. Kjøpt på salg på Fotoknudsen.

Bokmerkebamse


Dette er kjøpt på en bokhandel. Husker ikke hvilken. Notabene? Libris? Tanum? Tror det var Tanum i Rignes park. Var på tilbud. Egentlig ganske dyre saker. Søtt bokmerke som ser ut som en bamse.

Kumatpakkene

Reven og Grisungen hjelper Kua med vintermaten. De drar plast rundt digre baller med gras og teiper igjen. Dår de er ferdige, ligger matpakkene som store, hvite egg på jordet. Men plutselig blir kumatpakkene borte. Kua er fortvilet. Hvem har tatt dem? Kan det være andre kuer som har vært på slang? Eller er det rom-monstere? Reven og Grisungen prøver så godt de kan å løse mysteriet!

Lite blokkhefteDette er et lite blokkhefte jeg har fått av Linda. Det er en slik fansy forside, det ser ut som om kua rører på seg hvis man vrir litt på blokka. Artig artig!

Blyant med pussegummi og små fargestifterBlyant med pussegummi (som er dritdårlig) og små fargestifter ^^ Ser vel mer ut som en sau denna kua her. Dette er en blyant som hører til en serie av gjenstander (linjaler, penal osv). Det er ikke bare kuer på den, men også andre gårdsdyr.

Såpe med flekkDenna er jeg faktisk ikke sikker på hvor jeg fikk tak i... Flekken er et klistremerke.

hits