januar 2011

Datamus, laser


Denne fikk jeg av kjæresten min. Tror det var bursdagsgave ellerno. Plukka den ut sjelv. Kjøpt på Penelope, men gikk an å kjøpe på nett også.Tror den er ute av produksjon nå? Jeg var så dum og brukte den en periode, så den har blitt litt slitt. Men nå står den som pynt i mitt lille museum :p

Muffinsformer

Det var vel ikke lenge etter at kjæresten min og jeg flytta til Oslo (2008) at jeg kjøpte dissa her. Vi fant en Jerniabutikk ikke langt unna. Der gikk vi og titta. Fant disse muffinsformene. Måtte så klart ha de! Selv om de var ganske dyre, men langt ifra den dyreste kutingen min (jeg er ikke helt sikker på hva den dyreste er, tror det er et gulvteppe fra manmma). Kommer aldri til å bli åpna, hvertfall ikke av meg. Ser ikke motivet like godt med plastikken rundt, men de holder seg hvertfall fine en god del lenger.
Folk spør meg ofte hvorfor jeg samler på kuting, jeg bruker jo ytters få av de til noe. Og jeg spør faktisk meg sjøl også. Hva er vitsen med å ha muffinsformer man ikke brukes? Ikke veit jeg. Samling er en slags tvangstanke tror jeg. Hehe :)

Nøkkelringbamse 4

Denne har jeg fått av to stykker som heter så mye som Linda og Håvard. Det var et år på videregående skole (altså noen år siden, gikk på vgs 2004 - 2007) at de bodde sammen i en leilighet som ikke lå langt unna en bruktbutikk. Plutselig en dag kom de til meg med denne. Den var altså kjøpt på denne bruktbutikken. Det er en bamse med nøkkelring. Eller nøkkelring med bamse? Synes det er koselig når noen overrasker meg helt plutselig med en ku :)

Pynt 3

Denne her er ganske liten. Hvis du ikke ser det så ligger kua litt på sida, nesten på ryggen, og holder et hjerte. Ganske søt ku da, synes du ikke? Er kanskje ikke så lett å se... Denne har jeg hatt i flere år, så husker faktisk ikke hvor den er fra. Føles som om den er kjøpt på Notabene ellerno, men det stemmer sikkert ikke. Hehe.

Leke 6


Denne er kjøpt på Ting og Tang i Løten. Kosta 10 kr. Kjøpte den ikke fordi jeg syntes den var søt, for det er den ikke. Kjøpte den rett og slett fordi den var billig, ganske liten og en ku. Retten og sletten.


Flytende såpe 4


Gul såpe, som du ser. Jeg synes sånne såper er utrolig upraktisk egentlig. Er nesten umulig å få ut såpa. Så da er det jo bra at jeg ikke bruker de til noe annet enn pynt :)

Flat treku


Denne kua er egentlig ikke så veldig fin, men jeg måtte kjøpe den da jeg så den. Tror den var på tilbud og kosta sånn 10 kroner. Hva er vel vitsen med å bare gå forbi og angre etterpå på at man ikke kjøpte den? Den er flat og laga av tre.

Dufteku

Denne fikk jeg av en kamerat (magnus?) i gave en gang. Den er blitt ganske gammel. Er en slik duftting som skal henge i speilet i bilen ("wonderbaum"). Den lukter sikkert ikke så mye lenger, selv om den aldri har blitt åpna. Noe den aldri kommer til å bli heller. Utrolig kul ting å ha :D

Kort 9


Eller fra meg til meg? Lilla/rosa kort. Ikke helt min farge, men søte kua da! Måtte jeg jo kjøpe. Kjøpte et likt et til ei venninne av meg, Camilla, som også liker kuer. Syntes hu fortjente det.

Kort 8


Kjøpt samtidig som det forrige kortet jeg skreiv om. Ikke like søte, men søte alikevel. Kortene koster forresten 25 kr stykke (jeg tok også med konvolutt sjøl om jeg ikke skulle bruke den til kortet :P)

Kort 7

Dette kortet kjøpte jeg på Norli da jeg var innom Norli ved gamle universitetet med søstra mi for et par år siden. Se så søte kyssekuer ^^

Kort 6

Det er utrolig mange kukort å finne! Dette også enten kjøpt på Kiwi eller Rema og er med plysj. Ikke en veldig fin eller søt ku, men jeg måtte jo ha det.

Kort 5


Dette kortet er sånn som det andre. Plysjflekker og baksida hører liksom til forsida, men ikke på samme måte. Her er baksida ryggen til kua, så ser jo best ut dette kortet når det er lukka. Også kjøpt i matbutikk.

Kort 4

Dette kortet synes jeg er kult, siden forsida og baksida henger sammen. Det er jo faktisk en hel ku! Dette har også sånne plysjflekker. Kjøpt på en eller annen matbutikk. Enten Kiwi eller Rema. Er ikke greit å holde styr på alt...

Nøkkelringbamse 3


Denne lille tingen er kjøpt i Estland i 2006. Falt pladask for den med én gang. Men denne kua har poter, ikke klover. Haha!

Guggenøkkelring


Denne kua er festet til en nøkkelring. Klemmer man på kua kommer det gugge ut av en hull bak. Så antar at det skal etterlikne bæsj... Egentlig litt ekkel ting, men jeg lar være å klemme på den.

Flytende såpe 3

Flytende såpe. Er en nisse-ku.

hits