Kjøleskapmagneter

Kjøleskapmagnet 10


Detta er foreløpig den siste kjøleskapmagneten jeg skriver om. Jeg regner med at det kommer flere etterhvert som tiden går. Denna kua ser jo litt gæærn ut... Men jeg synes den er søt alikevel.

Kjøleskapmagnet 9


Detta er en gladku ^^ Synes den er kjempeartig :D

Kjøleskapmagnet 8


Enda en "bikkjeku". Nå har jeg snart ingen flere kjøleskapmagneter å vise dere (heldigvis?). Begynner kanskje å bli litt kjedelig for de få som leser denna bloggen? Tenkte jeg skulle få de overstått først som sist. Kommer kulere ting ;) Denna kjøpte jeg samtidig med den forrige. På tilbud denna også.

Kjøleskapmagnet 7


Denne kjøpte jeg på salg på en bokhandel på Hamar. Den er ikke særlig fin, men måtte jo kjøpe den siden den er lik den forrige jeg skreiv om. Blir en liten samling i samlinga da vettu :) Kua har fortsatt snute og ikke mule. Menmen.

Kjøleskapmagnet 6


Denna likner på en hund, men er en ku (med snute?). Man ser jo horna, og hunder har ikke horn. Har to til av denne typen. De hører vel på en måte sammen som en liten samling i samlinga.

Kjøleskapmagnet 5


Jeg har mange kjøleskapmagneter, og detta er ikke den siste. Har nok mange av de fordi jeg fant alle på samme sted (nesten) og fordi de er billige og lette å plassere et sted - begynner å få litt liten plass på hylla der alle andre tinga står, så er greit å kunne plassere noen av kutinga mine på kjøleskapet :)

Kjøleskapmagnet 4


Denna fikk jeg også av mamma'n min, samtidig som jeg fikk den forrige jeg skreiv om. De to er jo ganske like, men alikevel ikke. Den forrige har mer farger og har annerledes mule enn denna. Jeg liker den forrige bedre. Det er liksom noe spesielt med den - antageligvis pga mulen med de store nesebora ^^

Kjøleskapmagnet 3


Denna har jeg fått av mamma'n min. Henger også på kjøleskapet. Søt med rosa mule (eller hva det heter :P)

Kjøleskapmagnet 2


Jeg har mange kjøleskapmagneter. Denna er kjøpt på Nille, som den forrige jeg skreiv om. Laga av tre. Hue sitter liksom ikke fast til kroppen. Øya er bak den store, smilende munnen :) Artig kuting synes jeg.

Kjøleskapmagnet


Denna kua er kjøleskappynten min. Den har magneter i alle fire beina og i magen sin. Henger på sida av kjøleskapet mitt. Husker ikke hvor jeg kjøpte den, men tror det var Nille. Tror ikke den kosta så alt for mye heller. Nusselig liten sak.
hits