Diverse

Papirku

Denna kua har Erik lagd til meg. Fikk den i november 2008. Hadde vært på café med noen kjentfolk, da jeg kom hjem, sto denne oppå laptopen min. Koselig!

Fotoalbum


Fotoalbum. Det er litt rart, for bildene som skal settes inn må ha et spesielt format - være ganske små og smale. Kjøpt på salg på Fotoknudsen.

Kumatpakkene

Reven og Grisungen hjelper Kua med vintermaten. De drar plast rundt digre baller med gras og teiper igjen. Dår de er ferdige, ligger matpakkene som store, hvite egg på jordet. Men plutselig blir kumatpakkene borte. Kua er fortvilet. Hvem har tatt dem? Kan det være andre kuer som har vært på slang? Eller er det rom-monstere? Reven og Grisungen prøver så godt de kan å løse mysteriet!

Muffinsformer

Det var vel ikke lenge etter at kjæresten min og jeg flytta til Oslo (2008) at jeg kjøpte dissa her. Vi fant en Jerniabutikk ikke langt unna. Der gikk vi og titta. Fant disse muffinsformene. Måtte så klart ha de! Selv om de var ganske dyre, men langt ifra den dyreste kutingen min (jeg er ikke helt sikker på hva den dyreste er, tror det er et gulvteppe fra manmma). Kommer aldri til å bli åpna, hvertfall ikke av meg. Ser ikke motivet like godt med plastikken rundt, men de holder seg hvertfall fine en god del lenger.
Folk spør meg ofte hvorfor jeg samler på kuting, jeg bruker jo ytters få av de til noe. Og jeg spør faktisk meg sjøl også. Hva er vitsen med å ha muffinsformer man ikke brukes? Ikke veit jeg. Samling er en slags tvangstanke tror jeg. Hehe :)

Dufteku

Denne fikk jeg av en kamerat (magnus?) i gave en gang. Den er blitt ganske gammel. Er en slik duftting som skal henge i speilet i bilen ("wonderbaum"). Den lukter sikkert ikke så mye lenger, selv om den aldri har blitt åpna. Noe den aldri kommer til å bli heller. Utrolig kul ting å ha :D

Eggeglass


Dette eggeglasset oppdaget ei venninne av meg på et loppemarked på Sagene i Oslo. Greit å ha folk med seg som ser for seg. Jeg så det ikke. Kosta vel 5 kroner ellerno. Loppemarked i Oslo er overprisa.

Pez-dispencer


Denne lille, søte tingen er kjøpt på Nille. Det er en pez-dispencer. Det er ikke plass til mange pez om gangen, men det gjør ingenting siden den er så utrolig søt! 

Milkinis


Da mamma, pappa og søstra mi var i Tyrkia fant de ingen ku til meg. Men de fant en sjokolade som var skikkelig god og hvor det var en ku på. Så den måtte jo bli en del av samlinga (bare pakningen da selvfølgelig).

Bilde i godteriramme


Bildet inni ramma har jeg tatt sjøl. Tok det da jeg nettopp hadde kjøpt meg speilrefleks for første gang, så så vidt jeg husker (og som det ser ut som) så er bildet tatt med blits, men jeg synes det er stilig alikevel (hvertfall siden jeg var nybegynner da jeg tok det). Rundt ramma er det diverse godteri. Godteriet nederst i høyre hjørne er kjøpt i Sverige, godteriet øverst i venstre hjørne tror jeg at jeg fikk av noen... De to andre godterikuene synes jeg å huske at jeg kjøpte sjøl, men kan jo huske feil. Tingen øverst på ramma er en papprunding som satt på en såpe jeg kjøpte en gang :)

Glass og eggeglass


Disse er kjøpt på Fretex for en billig penge. Har til sammen 4 eggeglass og 5 glass.

Isbeholder


Oppi her var det en is. Kjøpt i syden en gang, men husker ikke om det var på Santorini eller på Malta...

Drikkeyoughyrt


Jordbær drikkeyoughurt. Kjøpt i Sverige. Youghurten er så klart drikki opp.

Leppopomade


Denna har jeg fått av Rakel. Den smaker såpe og er egentlig ikkeno bra leppopomade. Står på hylla som pynt.

Maske


Denna maska har vært med på mye rart, blant annet russens dag på Tusenfryd og karneval på folkehøyskolen. Den er kjøpt på en lekebutikk som var ved der jeg gikk på videregående. Ser litt skummel ut på.Kutoppen

Bli med til gården Kutoppen og møt kalven Tineline, geitekillingen Gaute, høna Chickoline, oppfinnergrisen Albert Einsvein og oksen Mosk.
Tineline og Gaute må stadig ordne opp i små og store problemer på gården. Alle vennene hjelper til - hver på sin måte. Den glupe, men litt rotete albert, bruker oppfinnelsene sine. Store, snille Mosk bruker styrke, og Chickolina prøver å løse problemene med karate og andre høneknep. Det gretne fugleskremselet Fobetron prøver å ædelegge for vennene så godt han kan med sine slemme trisk. I disse historiene kan du blant annet bli med til ønskebrønnen, være med å fiske monsterfisken og bekjempe søppelmonsteret

Mobilpyntbamse


Jeg kjøpte meg en av dissa for en stund sida. Festa den på mobilen med en slik liten snor som sitter på, men den datt av etter hvert. Du ser kanskje at den ene er hvitere enn den andre. Den som er blitt litt grå er den første jeg skaffa med, den hviteste (til høyre) fikk jeg av "svigers" i julegave 2008.

Isskje


Detta er en isskje. Jeg bruker den ikke, så den er mer som pynt for meg. Kjæresten min, Erik, kjøpte denna til meg for noen år sida. Søt sak som jeg er glad for at jeg har :)

Stol


Denna stolen fikk jeg av kjæresten til broren min. Jeg hadde sett på en slik stol på loppemarked bare noen uker før jeg fikk denna. De skulle ha hele 150 kroner for den på loppiset. Veit ikke hvor mye Lena ga for den. Den er faktisk overraskende solid, og brukes av og til hvis det trengs ekstra sitteplasser :)

Varmeflaske


Detta er en varmeflakse. Eller... det er en varmeflaske inni denna kua. Jeg bruker den ganske sjelden for det er litt tungvindt å få tatt ut og inn flaska. Fikk denna i julegave av to venner for noen år siden. Tusen takk, den er kjempesøt! Og ligger i stolen på soverommet sammen med et par andre kuer.

BikkjelekeDetta er en bikkjeleke. Den piper når den klemmes på. Se så nusselig da! Det stooore huet. Har en hale av hyssing som ikke synes på bildet. Fikk denna her av mamma'n min. Hu hadde sett den på Europris og måtte bare kjøpe den til meg :)

KnaggDa kjæresten min og jeg flytta til Oslo trengte vi ting. Ting som knagger på badet. Mamma kom over denna knaggen her. Kjempesøt. Og hadde jeg fått tak i mange av denna ville jeg nok bytta ut de andre knaggene med en lik som denna. Jeg liker kuer nemlig.

Baderomsmatte


Denne baderomsmatta fikk jeg mamma til å sponse meg med da jeg skulle begynne på folkehøyskole i 2007. Jeg kjøpte også et par sett med håndklær i samme stil (blir nok lagt ut seinere). Det gikk også an å kjøpe dusjforheng, og det angrer jeg for at jeg ikke kjøpte.

Hårstrikker


Detta er to søte hårstrikker. Husker rett og slett ikke hvor jeg kjøpte de. Men det var slikt hårsett med to strikker og to spenner. Spennene har bare blå blomser på seg, ingen ku, dessverre.

Antageligvis den første kutingen min

Jeg husker jeg var en tur på Hamar da jeg var 16 år. Det var vel første turen til Hamar jeg kan huske (veit ikke om foreldra mine tok meg med dit før den turen), og på togstasjonen var det en slik en automat hvor man kunne lage visittkort. Jeg syntes denne maskina var spennende og bestemte meg for å lage noen kort. På det visittkortet jeg lagde valgte jeg så klart å ha en ku på. Hvorfor akkurat en ku, liksom? Var nok der det starta. Og detta var sommer'n før jeg begynte på videregående, så det var ikke fordi jeg og venna mine hadde finni ut at det bodde en ku i magan min.
hits