Blogg

Ebay!

I går var jeg så "dum" og gikk på Ebay og søkte på ordet "cow". Der dukka det opp mye fint og mye billig! Så jeg kjøpte liksågodt 10 kuting... Det ble noen hundrelapper, særlig når jeg absolutt skulle ha en minnepenn til nesten 100 kroner. Måtte jo ha den! Den var cuuuuute. Bare SE sjøl.

Drømmeside!

Jeg ble tipsa om en nettside i dag. Det må være verdens beste nettside. Sjekk a: simplybovine

Min kusamling

Nå har jeg laga meg en ny blogg - en kublogg.

Jeg har jo en blogg fra før; Hedda liker kuer, men der forteller jeg om hva jeg tenker, hva som skjer for tida og slikt, men denna bloggen her skal handle om kusamlinga mi.

Jeg har samla på kuer i noen år nå, og jeg veit ikke hvorfor jeg er så fasinert av det dyret. Det kan være fordi jeg hadde kuer rett utenfor gjerdet i barndommen? Det kan være fordi jeg og vennene mine fant ut på videregående at jeg har en ku i magan? Er ikke greit å vite?

Jeg fant hvertfall ut at jeg skulle lage en blogg "dedikert" til kuene mine. Er ikke helt sikker på hvorfor jeg kom på å gjøre detta, men gjorde det vel kanskje fordi jeg er stolt av samlinga mi? At jeg vil at andre skal se de fine kuene mine? Ikke er jeg sikker på når jeg starta å samle på kuer heller, men det er nå så.

Her vil jeg legge ut bilder av kutinga mine, som kan være alt fra kugodteri til kulightere. Jeg vil også fortelle historien bak tingen. Er ikke alle tinga jeg har så spesielt forhold til, men noen av tinga er mitt hjerte kjært.

Jeg legger nok ikke ut bilder av tinga i kronologisk rekkefølge etter når jeg fikk dem, for det husker jeg rett og slett ikke.

Håper noen liker å lese om detta da. Synd å skrive blogg til ingen "nytte". Er vel flere med kugalskap der ute?

God fornøyelse ;)

hits