Bamser

Lilla ku


Er egentlig veldig lite å si om denna kua.

Liten bamse


Detta er en liten bamse. Litt pjuskete i "pelsen" stakkar. Kjøpt på en av disse billigbutikkene.

I <3 You


Denne bamsen er kjøpt på samme butikk som koppen og skåla med kumønster. Altså i Spania i 2005, på en butikk hvor ingenting kosta mer enn 2 euro. Det var en periode hvor jeg samla på "I <3 You-bamser", og fikk da slått to fluer i en smekk.

Nøkkelringbamse


Denna bamsen har det vært en nøkkelring på. Husker ikke hvor jeg fikk tak i den, men den var hvertfall ikke ny da jeg fikk'n.

Bamse 4


Denna bamsen her måtte jeg nesten trygle meg til. På en litt frekk måte. Naboen min på folkehøyskolen hadde vunnet den på tivoli ellerno, og jeg bare "den må nesten jeg få..." Også fikk jeg den ikke, så jeg masa enda mer. Fikk den til slutt. Hadde nok fått den sjøl om jeg ikke hadde masa, menmen.

Bamse 3


Denna bamsen er egentlig stygg. Husker ikke engang hvor jeg kjøpte den. Den var sikkert billig, og derfor kjøpte jeg den. En ku er en ku...

Bamse 2


Denna fikk jeg av ekskjæresten min da han ville ha meg tilbake. Men smisk funker ikke på meg. En del av meg ville ikka ha den, men en annen del tenkte "det er jo en ku, et nytt medlem i samlinga mi", så jeg beholdt den. Den er jo søt. Er ikke dens feil at jeg fikk den av en idiot...

Bamse


Bamse fra IKEA. Fikk denna i posten. Mamma og søstra mi hadde vært på IKEA, og da de så denna måtte de bare kjøpe den til meg. Jeg syntes klærne var litt rare, så jeg trodde den var kjøpt på loppemarked. Men tydeligvis ikke :)

Hånddukke/bamse


Kua kan synge. Detta er en hånddukke/bamse som jeg har fått av noen venner av meg. Den rauter hver gang den åpner munnen, og hvis du klarer å høre det så "synger" den tre forskjellige sanger. Ganske artig med et spesielt utseende.
hits